Lijst met ondersteunde scanners

Lijst met scanners die ondersteund worden door de Yuki Scan Wizard

Als algemeen uitgangspunt geldt dat de scanner WIA of TWAIN moet ondersteunen om gebruikt te kunnen worden vanuit Yuki. Scannen vanuit Yuki betekent dat de Scan Wizard werkt. Andere scanners kunnen dan nog steeds goed werken maar het scannen moet dan naar de harddisk worden gedaan om daarna de bestanden te 'uploaden'.

De standaardconfiguratie die per scanner wordt gebruikt, gaat uit van de volgende instellingen (tenzij anders vermeld):
  • scan resolutie is 300 DPI
  • kleurenscan met maximale afbeeldingskwaliteit
  • gebruiker kan kiezen uit feeder of flatbed (wanneer mogelijk)
  • pagina's worden met maximale afmetingen ingescand
  • formaat is JPG (andere formaten worden ook ondersteund zoals PDF of PNG).

Ondersteuning browsers

Om gebruik te maken van de Yuki scanwizard moet gebruik worden gemaakt van Internet Explorer, Microsoft Edge of Google Chrome (met extensie)