Scan Wizard browser ondersteuning

De yuki Scan Wizard is een applicatie die direct vanuit je internet browser wordt opgestart en je scanner aanstuurt. Hiermee worden documenten in het optimale formaat gescand en vervolgens vanaf jouw scanner naar Yuki doorgestuurd.

Deze applicatie is afhankelijk van de .NET ClickOnce technologie van Microsoft en werkt alleen op Microsoft Windows en helaas niet op Apple computers. Ook is de ondersteuning afhankelijk van welke internet browser je gebruikt.

Internet Explorer en Microsoft Edge

De yuki Scan Wizard werkt in Microsoft Internet Explorer en Edge mits minimaal versie 4.5 van Microsoft .NET Framework op de computer is geïnstalleerd.

Chrome

De Scan Wizard werkt alleen in Chrome als je een add-on genaamd ClickOnce for Google Chrome geïnstalleerd hebt. Deze moet toegevoegd zijn aan Chrome.

Dit doe je al volgt:
  • Klik hier voor de add-on
  • Klik op Extensie toevoegen
  • Klik op ClickOnceForGoog....exe link onderin

• Als de plugin succesvol is geïnstalleerd krijg je volgend scherm te zien

Niet ondersteunde browsers

• Safari
  • Firefox
  • Opera

Internet Explorer instellingen

Voordat je gebruikt maakt van de Scan Wizard, adviseren wij je om de juiste instellingen in Internet Explorer te hanteren.