Kwaliteitsmonitor (backoffice portaal)

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je op de tegel 'Kwaliteit' om een overzicht te bekijken van de cijfers van alle door de kwaliteitsmonitor uitgevoerde controles van administraties.

Het volgende scherm wordt geopend:

Linksboven in je scherm geef je aan of je de kwaliteitsmonitor van alle administraties of alleen de administraties van een bepaald portaal wil zien.

Op de getoonde gegevens in deze lijst kunnen verschillende filters worden toegepast:
  • Administraties: Toon alle administraties, de administraties waar je de controller voor bent, de administraties van een bepaalde persoon (gebruiker met toegang tot het portaal) of de administraties waar je de accountmanager van bent.
  • Workflow: Toon alle administraties met achterstallige controles, in de huidige maand uit te voeren controles door de accountant of alle vastgelegde controles door de accountant.
  • Cijfer: Toon de cijfers (scores) van alle kwaliteitsmonitoren of alleen de administraties met een perfect, goed of slecht cijfer van de kwaliteitsmonitor.
  • Door te klikken op een kolomkop kun je elke kolom, behalve de kolom 'Notities', desgewenst in omgekeerde volgorde sorteren.
Klik op '>', de naam van een administratie of het huidige cijfer om de kwaliteitsmonitor van het domein en de bijbehorende administratie(s) te bekijken.

Klik op het verschil met de laatste controle om de details van de voorgaande controle te zien.

Opmerkingen:
  • Bovenstaande is van toepassing voor gebruikers met de rol 'portaalbeheerder'.
  • De knop 'Kwaliteit' is niet zichtbaar voor een portaal gastgebruiker.
  • Portaal data-entry en portaal backoffice: deze gebruikers kunnen niet filteren op 'Administraties'
  • Portaal backoffice controller: indien deze toegekend is aan een gebruiker met de rol portaal data-entry of portaal backoffice, dan is het wel mogelijk om te filteren op 'Administraties'.

Backoffice monitor
Om de backoffice kwaliteitsmonitor te bekijken, klik je linksboven in je scherm op de knop "Toon de backoffice monitor".
Het volgende scherm wordt geopend:

Rechtsboven geef je aan of je de kwaliteitsmonitor van alle administraties of alleen van de administraties van een bepaald portaal wilt zien.

• Achterstallig: het aantal achterstallige maandelijkse controles.
  • Deze maand: het aantal in deze maand uit te voeren maandelijkse controles door de accountant.
  • Volgende maand: het aantal in de volgende maand uit te voeren maandelijkse controles door de accountant.
  • Gemiddelde cijfer: het gemiddelde cijfer van de scores van de kwaliteitsmonitor.
  • Verschil vorige maand: het verschil in punten tussen de huidige gemiddelde score en de gemiddelde score zoals gemeten op de laatste dag van de vorige maand.
  • % slechte cijfers: het percentage van slechte cijfers (scores). Een cijfer is slecht wanneer de score 5,9 of lager is.
Daaronder zie je de historie van de scores van de kwaliteitsmonitor in een staafdiagram.
Door met je muis over de grafiek te bewegen kan je van een specifieke maand het aantal administraties met een bepaalde score bekijken. Deze score en het bijbehorende aantal administraties worden omkaderd in de grafiek of rechts van de grafiek in de legenda getoond.

Let op!
De kleur grijs geeft het aantal administraties aan zonder een score van de kwaliteitsmonitor m.a.w. er is nog geen maandelijkse controle door de accountant vastgelegd.