Kwaliteitsmonitor: Personeel

Controle van personeel

De controle van de module Personeel bestaat uit de volgende zaken:
  • Zijn er transacties die openstaan op RC Personeel?

Klik op het onderdeel om de score daarvan tot in detail te bekijken.

In het geopende scherm van de rubriek verschijnt, indien van toepassing, de knop "Stuur deze lijst naar een gebruiker" wanneer er declaraties of loonfiches ontbreken. Klik op deze knop als je een gebruiker op basis van de gestuurde lijst wil vragen om toelichting óf om de ontbrekende documenten te uploaden.

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de benodigde aanvullingen en/of correcties zijn uitgevoerd kan je vervolgens de score van de kwaliteitsmonitor updaten door linksboven in je scherm op de knop "Verversen" te klikken.
Onder de score wordt nu de datum en het tijdstip weergegeven wanneer deze voor het laatst werd gerefresht.

Actie
Doorloop de lijst met transacties en zorg ervoor dat alle ontbrekende declaraties en loonfiches worden aangeleverd of digitaal worden aangemaakt in de administratie.