Koppeling Lightspeed

De koppeling

Yuki en Lightspeed worden beide door veel webwinkeliers gebruikt. Met de koppeling is het mogelijk om facturen uit je webwinkel, Lightspeed retail account of Lightspeed Restaurant automatisch door te zetten naar Yuki. Je hoeft deze bestellingen dus niet meer over te tikken en je hoeft ook geen exports en imports meer te doen. Bestellingen en facturen worden direct bijgewerkt in Yuki.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling activeer je vanuit de Lightspeed appstore. Als de koppeling gelegd is wordt voor iedere bestelling die op Betaald wordt gezet in Lightspeed een factuur aangemaakt in Yuki. Klantinformatie, kortingen en btw-codes (ook IC) worden automatisch meegenomen.

Voor Lightspeed Retail en Lightspeed Resto is het ook mogelijk om dagtotalen door te sturen in plaats van individuele verkopen.

Standaard worden deze facturen in Yuki klaargezet bij "Te verzenden". Mocht je liever willen dat de facturen uit Lightspeed worden doorgezet naar Yuki, of dat binnen Yuki de bestellingen direct verwerkt worden, dan kan dat. Neem in dat geval contact op met webcare@webwinkelfacturen.nl. De koppeling is een real-time koppeling. Dat betekent dat de bestellingen direct worden doorgezet.

• Direct inzicht!

• Alle aan- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment precies duidelijk wat je hebt verdiend.

• Volledig online

• Je checkt alles waar je maar bent en als het jou uitkomt via je smartphone of laptop.

• Zorg voor een professionele administratie met minder fouten

• Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, moet je exporteren en importeren of zaken dubbel bijhouden. Geen gedoe meer dankzij de automatische link.

Wat heb je nodig?

• Een Lightspeed account.
  • De Yuki factuur module.

Hoe leg je de koppeling?

Stap 1

Via de Lightspeed appstore zal je worden doorgestuurd naar de website van Webwinkelfacturen. Daar dien je de gegevens van je Lightspeed account in te geven. Na bevestiging krijg je van Webwinkelfacturen een licentiecode. Die heb je nodig in de volgende stap.

Stap 2

Geef de licentiecode die je hebt ontvangen van Webwinkelfacturen in, samen met je Yuki API-sleutel en Administratie-ID. Waar je deze kan terugvinden lees je hier.

Stap 3

Koppel de Btw codes vanuit Lightspeed aan de juiste Btw codes in Yuki en selecteer de gewenste grootboekrekeningen voor je omzet. let op: je kan alleen de omzetrekeningen in Yuki gebruiken voor het aanmaken van verkoopfacturen.

Ten slotte kan je op uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl nog je instellingen indien gewenst wijzigen. Inloggen doe je met je licentiecode, e-mailadres en wachtwoord.