Sales webservice

Introductie

Met deze webservice kun je op basis van een XML-bericht verkoopfacturen in Yuki aanmaken. Deze webservice werkt via SOAP.

Opmerking: vergeet niet dat jouw klant de 'Yuki Factuur' module dient te activeren om van deze service gebruik te kunnen maken. Indien er gefactureerd wordt in vreemde valuta, moet ook de 'Yuki Vreemde Valuta' module in gebruik genomen worden.

Webadres

https://api.yukiworks.be/ws/Sales.asmx

Sales Methodes

ProcessSalesInvoices(sessionID, administrationId, xmlDoc)
De Yuki verkoopfacturen webservice maakt op basis van de aangeleverde XML verkoopfacturen aan.

Algemene methodes

Authenticate(accessKey)
Geeft een sessie-ID op basis van een geldige Web Service toegangscode.

AuthenticateByUserName(userName, password)
Geeft een sessie-ID op basis van een bestaande Yuki gebruikers naam en wachtwoord.

Domains(sessionID)
Geeft alle domeinen die via de gebruikte toegangscode benaderd kunnen worden.

SetCurrentDomain(sessionID, domainID)
Zet het huidige domein voor de sessie.

GetCurrentDomain(sessionID)
Haalt de ID op van het huidige domein voor de sessie.