Introduceer Yuki bij je ondernemer

Wij helpen je met plezier Yuki (en het gebruik van Yuki) voor te stellen aan je ondernemer. Natuurlijk is niet elke ondernemer hetzelfde. Daarom bieden we je verschillende hulpmiddelen aan op basis van de status in het Yuki-proces. In onderstaand schema delen we de ondernemers dan ook in op basis van hun status: Klanten die Yuki nog niet gebruiken, klanten die pas Yuki gebruiken en klanten die Yuki al even gebruiken.

Jouw klant is...

Nog geen Yuki gebruiker

Yuki gebruiker                 (1-3 maanden)

Yuki gebruiker                       ( >3 maanden)

Clickable Video

Via de interactieve demo kan de ondernemer zelf kennismaken met Yuki. Deze kan opgevraagd worden via onze website.

https://www.yuki.be/interactieve-demo/

Ondernemersdemo

Organiseer met behulp van Yuki een ondernemersdemo. Dit is een avond waar jij de kans krijgt om je ondernemers warm te maken voor Yuki. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Als partner organiseer jij de avond en onze Yuki-expert geeft de demo. Neem contact op met Customer Success voor meer informatie.

Online Webinars

Wat is Yuki voor ondernemers?

Gedurende 20 minuten kunnen ondernemers kennismaken met wat Yuki voor hen zou kunnen betekenen. We laten hen zien hoe ze hun kostbare tijd niet meer hoeven te verspillen aan het verzamelen van facturen of bonnetjes, maar hoe dit eenvoudig digitaal kan. Ook zal er getoond worden hoe ze tijd kunnen winnen door onder andere betalingen te doen, hoe ze sneller een zicht kunnen hebben op wat er gaande is en hoe ze eenvoudig kunnen communiceren met hun boekhouder/accountant!

Meer info op:
https://www.yuki.be/agenda/

Basics-Webinar

Tijdens deze webinar helpen we je ondernemers op weg door hen de 'basics' toe te lichten. Vragen zoals ‘Hoe lever ik documenten aan? Waar volg ik mijn openstaande klanten/relaties op? Hoe werkt de Yuki App?’ komen hier aan bod.

Meer info op: https://www.yuki.be/agenda/

Module-Webinar

Voor de iets meer ervaren Yuki-gebruikers geven we ook webinars met focus op het gebruik van specifieke Yuki-modules.

Webinar modules:

• Verkoop
  • Betaallijst
  • Dossiers
  • Herinneringen
  • Workflow (goedkeuring)
Meer info op:
https://www.yuki.be/agenda/

Masterclasses voor Ondernemers

Deze Masterclasses voor Ondernemers worden op verschillende locaties georganiseerd. Onze Yuki-expert behandelt verschillende topics, waaronder de basisfunctionaliteiten en de verkoop- en betaalmodules. Je ondernemer krijgt hier ruim de tijd om vragen te stellen aan onze experts.

Meer info op: https://www.yuki.be/agenda/

Ondernemerstraining

Organiseer een ondernemerstraining op kantoor (halve of volledige dag) voor je ondernemers. Deze training wordt volledig op maat gemaakt voor de klant. Neem contact op met Customer Success voor meer informatie.

Module Video's

Op onze help pagina stellen we videomateriaal ter beschikking dat dieper ingaat op specifieke modules. Deze video's zijn gericht op ondernemers die reeds aan de slag zijn met de respectievelijke module en er efficiënter en makkelijker mee wil werken.

http://help.yuki.be/startpagina-voor-accountants/platform-partners/modules