Boekingen controleren

Om op een heel eenvoudige manier de gemaakte boekingen binnen een maand, periode of jaar te controleren kan je gebruik maken van het controle-overzicht dat je kan terugvinden in de backoffice onder Acties: "Boekingen controleren".

Hier krijg je een overzicht van alle boekingen per dagboek met aan de rechterkant een voorbeeld van het bijhorende document.

Aan de hand van de verschillende filters kan je dan alle boekingen controleren, alleen de automatische boekingen van Yuki, of de boekingen van de medewerkers van je portaal. Eenmaal je een document dan afvinkt als "Gecontroleerd" zal het verdwijnen uit de lijst. Alle gecontroleerde boekingen kan je wel steeds terugvinden via de filters bovenaan.

Boekingen wijzigen
Indien een reeds gecontroleerde factuur gewijzigd wordt zal Yuki automatisch het vinkje in het controle-overzicht verwijderen. Deze lijn wordt dan aangeduid met een gele kleur om duidelijk te maken dat de boeking ooit wel al werd gecontroleerd, maar nadien is gewijzigd.

Dagboeken afdrukken
Via het controle-overzicht kan je ook PDF afdrukken maken van al je dagboeken. Zet de datum simpelweg op de juiste periode, kies je dagboek en klik op de PDF knop. Door op de Lijst knop te klikken kan je nadien weer het controle-overzicht tevoorschijn halen.

Yuki Masterclass 2017