Instellingen

Om naar de instellingen van het domein te gaan, klik je linksboven op het bedrijfslogo of de naam "logo" en dan op "instellingen".

Gebruikers van het compact portaal klikken op het tandwieltje rechtsboven in het menu.

Yuki probeert het aantal instellingen beperkt te houden.  Deze instellingen werden zo veel mogelijk op een plaats samengebracht. Je kunt hier zowel persoonlijke voorkeuren vastleggen als de algemene instellingen bepalen.

Persoonlijke instellingen zijn minder relevant voor de werking van de software. De algemene instellingen daarentegen beïnvloeden de werking wel.

Instellingen die de werking van de software beïnvloeden:

Subpagina''s (1): Codabox koppeling