Codabox koppeling

Indien je gebruik maakt van de CodaBox service om de banktransacties te verwerken in een ander boekhoudpakket, dien je wel een tweede account bij CodaBox aan te vragen, enkel voor de Yuki-bankrekeningen. Yuki haalt alle bestanden namelijk weg van de mappen, de afschriften van jouw andere dossiers bent u bijgevolg kwijt.

Om de koppeling te maken tussen uw CodaBox account en Yuki, zodat de banktransacties dagelijks opgehaald worden en deze meteen klaar staan in het domein om te verwerken, dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te geven in jouw portaal, rechtsboven bij ‘Instellingen’. Dit kan enkel indien je de rol van Portaalbeheerder heeft.

Hier kiest u voor CodaBox SFTP:

Hier klikt u op het potloodje linksboven om te bewerken:

Het kan zijn dat er bij gebruikersnaam als default sanoellen ingevuld is, dit mag u gewoon overschrijven. Nadat u uw gebruikersnaam (user-codabox-xxxx) en uw wachtwoord tweemaal hebt ingevuld, klikt u nog even op bewaren:

Hierna dient u er enkel nog voor te zorgen dat alle bankrekeningnummers zijn toegevoegd in het betreffende domein. Op deze manier is de juiste toewijzing van de codabestanden aan de verschillende domeinen verzekerd.