Codabox koppeling

Indien je gebruik maakt van de CodaBox service om de banktransacties te verwerken in een ander boekhoudpakket, dien je wel een tweede account bij CodaBox aan te vragen, enkel voor de Yuki-bankrekeningen. Yuki haalt alle bestanden namelijk weg van de mappen, de afschriften van jouw andere dossiers bent u bijgevolg kwijt.

Om de koppeling te maken tussen uw CodaBox account en Yuki, zodat de banktransacties dagelijks opgehaald worden en deze meteen klaar staan in het domein om te verwerken, dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te geven in jouw portaal, rechtsboven bij ‘Instellingen’. Dit kan enkel indien je de rol van Portaalbeheerder heeft.

Hier kies je voor CodaBox SFTP:

Hier klik je op het potloodje linksboven om te bewerken:

Het kan zijn dat er bij gebruikersnaam als default sanoellen ingevuld is, dit mag je gewoon overschrijven. Nadat de gebruikersnaam (user-codabox-xxxx) en het wachtwoord aangevuld is, klik je nog even op bewaren:

Hierna dien je er enkel nog voor te zorgen dat alle bankrekeningnummers zijn toegevoegd (via de Bank-bol) in het betreffende domein. Op deze manier is de juiste toewijzing van de codabestanden aan de verschillende domeinen verzekerd.