Algemene voorwaarden en Verwerkersovereenkomst

Algemene voorwaarden en Verwerkersovereenkomst (instellingen)

Met de komst van de GDPR was het noodzakelijk om de algemene voorwaarden te vernieuwen. Op 25 mei 2018 zullen bij Yuki de nieuwe algemene voorwaarden, als toevoeging op de huidige overeenkomst, in werking treden.
De vernieuwde algemene voorwaarden voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving omtrent de privacy.

Yuki heeft als (sub)verwerker ook de verantwoordelijkheid om een verwerkersovereenkomst te sluiten met partners. In deze overeenkomst staan de afspraken die worden gemaakt over de verwerking van  persoonsgegevens, procedure rondom datalekken, recht op audit en de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen die zijn  genomen in de software.

LET OP!
Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan de algemene voorwaarden en de verwerkersovereenkomst bekijken en/of downloaden.
De verwerkersovereenkomst dient te worden bevestigd door de tekenbevoegde. Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' is tekenbevoegd.

Zolang de overeenkomst niet aanvaard werd, zal je onderstaande pop-up te zien krijgen:

Voor een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' zijn de algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst niet zichtbaar.

Vanuit het Backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op 'Instellingen'.

In het nu geopende scherm klik je op het icoon 'Algemene voorwaarden'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de 'Algemene voorwaarden' om deze te bekijken en/of te downloaden.

Klik op de GDPR 'Verwerkersovereenkomst' om deze te bekijken en/of te downloaden en als deze nog niet is bevestigd, te bevestigen.

Je bevestigt de overeenkomst door het vakje voor de regel: 'Ik heb de verwerkersovereenkomst gelezen en accepteer hierbij de overeenkomst als tekenbevoegde namens <naam van jouw kantoor>' aan te vinken en vervolgens op de knop  'Bevestigen' te klikken.

Je (de tekenbevoegde) bevestigt de overeenkomst door het invoeren van je wachtwoord.

Hierna ontvang je een e-mail met de getekende overeenkomst, deze zal worden gestuurd naar het e-mailadres waarmee je hebt ingelogd.

LET OP!
De Algemene voorwaarden en de verwerkersovereenkomst blijven beschikbaar in het portaal.