Boekhoudkoppeling met ABN AMRO

Boekhoudkoppeling met ABN AMRO

Yuki heeft een samenwerking met ABN AMRO om dagelijks de nieuwe bij- en afschrijvingen van je betaalrekening en/of van je depositorekening welke aan een rekeningcourantrekening gekoppeld is, op te halen en te importeren in Yuki. Zo is je bank ook in Yuki elke dag bij en hoef je zelf niet meer mutaties te downloaden en uploaden in Yuki. Let op ABN kan niet alle rekening aanleveren langs deze weg. De G-Rekening wordt bijvoorbeeld niet aangeleverd. De G-Rekening moet je dus handmatig downloaden bij ABN en uploaden bij Yuki.

Yuki heeft ook een koppeling met Rabo en ING geïmplementeerd.

Wat moet je doen?

Om dit mogelijk te maken moet je aan ABN AMRO bekend maken dat je met Yuki werkt en ABN AMRO vragen de boekhoudkoppeling voor Yuki te activeren. Dat kun je doen op de site van ABN AMRO via het aanmeldingsformulier bij ABN. Het contractnummer dat je daar moet invullen vind je in Yuki onder de link Domein. Yuki wordt daarvan automatisch op de hoogte gebracht.

Hoe lang duurt het activeren?

Gemiddeld duurt het twee weken voordat de koppeling door ABN AMRO geactiveerd is. Helaas kan de koppeling niet 'oude' transacties aanleveren. Alle banktransacties tot de datum van activering moet je dus zelf nog aanleveren.

Wat kost die optie?

ABN AMRO brengt jou geen extra kosten in rekening voor deze service. Die betaalt Yuki voor je. Afhankelijk van de prijsafspraken kan er een klein bedrag extra in rekening worden gebracht.

Hoe deactiveer ik de optie?

Als je stopt met Yuki geven wij aan ABN AMRO door dat jouw banktransacties niet langer verstuurd hoeven te worden. Dit gebeurt één keer per maand. 

Zie ook

Comments