Omzet en kosten & Bezittingen en schulden

Vanuit de monitor vind je de 'Omzet en kosten' & 'Bezittingen en schulden' overzichten.

Wanneer je hierop klikt, kom je in de tussentijdse resultaten terecht van respectievelijk de 'omzet en kosten' of de 'bezittingen en schulden'.

Van hieruit kan je doorklikken om verder in te zoomen op de resultaten om uiteindelijk bij het document uit te komen.

In de taakbalk vind je de volgende functies:

1.      Niveau's:
    • Alleen omschrijvingen.
    • Gedetailleerde omschrijvingen met kostenoverzichten.
    • Gedetailleerde omschrijvingen inclusief grootboekrekeningen. Opmerking: grootboekrekeningnummers zijn niet zichtbaar voor gebruikers, wel voor portaalgebruikers.
2.     Rapport:
    • Omzet en kosten: toont je het tussentijdse resultaten overzicht.
    • Overzicht maanden: toont de periode totalen.
    • Overzicht jaren: toont je de vergelijkende totalen van drie jaar terug tot en met het geselecteerde jaar.
3.     Layout:
    • Online versie: toont het rapport online.
    • Tussentijds rapport: genereert een PDF met de resultaten tot de geselecteerde periode.
    • Rapport+Toelichting: genereert een uitgebreidere PDF van de geselecteerde periode met de onderliggende grootboekrekeningen.
4.     Datumselectie:
    • Vanuit de datumselectie kan je een periode selecteren waarvan je de resultaten wilt inzien. Selecteer je alle jaren of één bepaald jaar toont Yuki de overzichten over de gekozen periode. Kies je voor het lopende boekjaar dan zal Yuki de tussentijdse resultaten tot vandaag tonen.

Wanneer je kiest voor H1 en H2 toont Yuki alleen de resultaten van die betreffende periode.

Wil je op kwartaal of maandniveau inzoomen dan verschijnen er naast de datum selector de volgende knoppen:

Klik je op de twee 'kaders' dan toont Yuki alleen resultaten van de geselecteerde periode.
     Klik je op het 'pijltje met het kader' toont Yuki de resultaten tot de geselecteerde periode (in het rapport Bezittingen          en schulden worden dan ook de beginbalans transacties opgenomen).

5.   Toont de rekeningen waarvan het saldo in de periode 0 is.

6.   Toont ook de eindejaarsboekingen,
       wanneer er in een administratie eindejaarscorrecties zijn doorgevoerd zullen deze worden getoond als deze knop          'ingedrukt' is.