Btw-aangifte

Vanuit dit scherm kan de volledige btw-aangifte worden beheerd en een inzicht daarin worden verkregen. Er wordt een overzicht van de reeds opgemaakte btw-aangiftes getoond. Na het klikken op een van de periodes, wordt de stand van zaken getoond aan de hand van het btw-aangifteformulier. Op elk veld kan vervolgens worden geklikt voor meer details. In de menu balk kunnen de diverse acties worden gekozen. Deze zijn anders voor de ondernemer dan voor de accountant. (zie ook rollen)

Standaard wordt de lijst met "Overzicht van btw-aangiftes" getoond. Via Deze 'drop-down' kun je ook navigeren naar "Btw / omzet rapport" en Controle aftrekbaarheid btw.

Door te klikken op het '>' teken of op de periode in de kolom 'AANGIFTETIJDVAK' kom je in de betreffende aangifte. Door in de Titelbalk te klikken op de kolom wordt de lijst volgens die titel gesorteerd. De sortering wordt met een pijltje naar boven of beneden aangeduid.

Vanuit dit scherm kan tevens de klantenlisting opgeroepen worden.