Exporteren financiële transacties

In Yuki kun je financiële transacties eenvoudig exporteren. Voor verschillende doeleinden worden verschillende exportformaten ondersteund:
  • Excel-formaat voor verdere nabewerking in spreadsheets.
  • csv-formaat voor import in diverse andere softwareprogramma's
  • PDF voor archivering en bulkprinten.

Voor de (externe) accountant zijn ook de volgende export formaten mogelijk:
  • Accon
  • First

Hoe werkt het?

Ga naar Boekhouding - Exporteren.

Export SelectieScherm

Selecteer het gewenste export formaat, de juiste administratie, financiële mode en het boekjaar.

Wil je alle rekeningen exporteren, laat de velden "Vanaf" en "Tot" dan leeg.
Wil je één rekening exporteren, vul dan enkel het veld "Vanaf" in.
Als je voor balansrekeningen niet het beginsaldo van het gekozen boekjaar wilt meenemen, vink dan het hokje "Beginsaldo meenemen" uit .
Je kan er tevens voor kiezen om de eindejaarsboekingen al dan niet op te nemen in het bestand.