Import verkoopfacturen

Importeren verkoopfacturen

Er zijn veel variaties op het import facturen thema, hier is het beperkt tot de volgende twee:

1. Individuele factuur import
De klant maakt zijn factuur op in een extern pakket en verzend van daaruit de factuur. Hiervoor hebben wij een XML-formaat. Deze XML-file samen met de factuurafbeelding (pdf) kunnen worden gemaild aan {domein}@yukiworks.be en worden vervolgens verwerkt tot afgedrukte verkoopfactuur met de subadministratie, btw en het factuurdocument gekoppeld. Dit zal later ook aangeboden worden via Yuki Webservice - Verkoopfacturen.

2. Bulk import facturen run
Bulk facturen worden als verzameljournaalpost aangeleverd met gegroepeerde omzet, btw en balansrekening (te ontvangen betalingen o.i.d.). Yuki kent dan geen subadministratie details en kan dan geen betalingen matchen. Die zullen bijvoorbeeld naar de rekening ontvangen betalingen gaan die uiteindelijk op nul moet lopen. Dit is een oplossing die bijvoorbeeld kan werken voor kastransacties, webshops of verenigingen.

Bij nader inzien is de verkoopjournaalpost (oude stijl) voor Yuki niet zo fraai omdat we dan geen document hebben.