Loonjournaalpost

De loonjournaalpost

De loonjournaalpost is een diverse posten boeking waarin periodiek wordt verantwoord hoeveel aan lonen er uitgekeerd is en welke reserveringen er werden gemaakt. De loonjournaalpost is onderdeel van de Boekingsprocedure loon/salaris.

Aanleveren van loonjournaalposten

Loonjournaalposten kunnen op twee manieren worden aangeleverd aan Yuki

Scannen, uploaden of mailen van de loonjournaalpost op papier

Van je sociaal secretariaat krijg je meestal aan het einde van de maand op papier een loonjournaalpost en betaallijst toegestuurd. Krijg je dat niet, dan kun je daarom vragen. Je kunt ook vragen of dit bedrijf direct dat document naar het e-mailadres van je domein kan mailen. Scans van loonjournaalposten worden handmatig verwerkt.

Aanleveren van de loonjournaalpost in elektronisch formaat

Yuki kan ook loonjournaalposten in elektronisch formaat door dit aan te leveren als een csv-bestand. Sinds kort is het ook mogelijk om in SODA-formaat deze bestanden aangeleverd te krijgen. Dit type bestanden wordt door Yuki automatisch opgehaald van op de server die met ons gedeeld werd.

De volgende bestanden worden ondersteund:
Standaard Yuki formaat voor journaalposten