Stappenplan Citrix go to meeting

Stappenplan Citrix Go to Meeting

Je kan op twee manieren in een GoToMeeting sessie starten
  • d.m.v. een link in Yuki. Klik op de link in de opmerking/mededeling. De Opmerking/mededeling vind je in de Yuki Postbus (bolletje Yuki)
Afbeelding toevoegen
  • Of je krijgt een sessie nummer van een medewerker van Yuki. Je gaat dan naar Contact

Afbeelding toevoegen

• Het sessie nummer voer je dan in bij het GoToMeeting blokje en klik op Meet Now
Afbeelding toevoegen

• Dan kom je in het volgende scherm en klik je op Launch GoToMeeting
Afbeelding toevoegen

• Dan zie je het volgende scherm
Afbeelding toevoegen

• Het volgende scherm wat je te zien krijgt is Toepassing uitvoeren. Klik op Uitvoeren. BELANGRIJK: dat er uitgever Citrix Online staat (links met rood omlijnt)
Afbeelding toevoegen

• Als je op uitvoeren hebt geklikt dan wordt GoToMeeting geïnstalleerd op je computer
Afbeelding toevoegen

• Na de Application Starter verschijnt het volgende beeld in je browser
Afbeelding toevoegen

• Als GoToMeeting is geïnstalleerd dan vraagt GoToMeeting om je naam en e-mailadres. Alleen je naam invoeren is voldoende en klik dan op OK
Afbeelding toevoegen

• Nadat je op OK hebt geklikt opent GoToMeeting. Links zie je het scherm van de Yuki medewerker als de persoon hiervoor toestemming voor heeft gegeven. Rechts in het scherm zie je het control paneel.
Afbeelding toevoegen

• Om het control paneel te minimaliseren of te openen klik op het rode vakje met wit pijltje
Afbeelding toevoegen

• Het kan ook zijn dat de Yuki medewerker met jou scherm mee wilt kijken. Dan krijg je het volgende scherm in beeld. Als je akkoord bent klik dan op Show My Screen.
Afbeelding toevoegen

• Je kan ook de Yuki backoffice medewerker recht geven om de muis en het toetsenbord te gebruiken.
Afbeelding toevoegen

• Om de sessie af te sluiten, klik je op het kruisje in het control paneel.