Verkooplijst klanten en aankooplijst leveranciers

Verkooplijst klanten

Onder de keuze Verkoop/Verkooplijst wordt de omzet getoond per Relatie/Klant. Deze lijst kan worden gefilterd naar Dossiers en naar Relatie. Daarnaast is er een selectie op periode mogelijk. Rechtsboven kunnen de velden die worden getoond gekozen worden. Door te klikken op de hyperlink van bijvoorbeeld de relatie, kan worden doorgezoomed naar de onderliggende details. Door op de titel te klikken kan de sortering worden aangepast.

Aankooplijst leveranciers

Onder de keuze Aankoop/Aankooplijst wordt de aankoop getoond per Relatie/Leverancier. Deze lijst kan worden gefilterd naar Dossiers en naar Relatie. Daarnaast is er een selectie op periode mogelijk. Deze lijst wijkt af van de openstaande posten waar ook betalingen staan waar nog geen facturen tegenover staan (negatief). De aankooplijst is gebaseerd op de aangeleverde documenten. Rechtsboven kunnen de velden die getoond worden, ingesteld worden. Door te klikken op de hyperlinks kan worden doorgegaan naar de onderliggende details. Door op de titel te klikken kan de sortering worden aangepast.