Dagboeken exporteren

Als backoffice medewerker heb je in elk Yuki domein de mogelijkheid om de dagboeken te exporteren naar een PDF bestand en kan je indien gewenst ook alle bijhorende documenten downloaden. De bestandsnaam van de documenten is het corresponderende boekstuknummer. Je dient dus deze dus eerst toe te kennen alvorens je een export maakt!

PDF dagboeken downloaden met genummerde documenten

Wanneer je in de BO-bol klikt op “Verwerken” zal je de mogelijkheid 'Exporteren dagboeken' te zien krijgen.

In het volgende scherm kan je aanduiden dat je naast de dagboeken, ook de documenten wenst te exporteren door het vakje aan te vinken en vervolgens op 'Exporteren' te klikken. Vervolgens zal er voor jou een .Zip-bestand gemaakt worden, dit kan tot 24 uur duren. In je mailbox krijg je ten slotte een link om de bestanden te downloaden.

PDF dagboeken afzonderlijk downloaden

Indien je snel de dagboeken als PDF bestand wil downloaden, kan je dit doen via het controle-overzicht.

Wanneer je in de BO-bol links klikt op “Boekingen controleren”, zal je per dagboek een lijst te zien krijgen van alle gemaakte boekingen. Dit ziet er zo uit:

Vanuit dit overzicht kan je bovenaan op de PDF knop klikken om per dagboek voor jouw geselecteerde periode een export te maken van deze lijst.