iPhone en Yuki

iPhone en Yuki inleiding

Speciaal voor het direct verwerken van bonnetjes is er een IOS applicatie. Daarnaast kan je direct naar je eigen domein gaan en is de hele administratie en het digitale archief beschikbaar via je iPhone. Naast de iPhone app hebben we ook de Android app.

Hoe werkt iPhone boekhouden en wat kun je er allemaal mee?

Hier komen twee geweldige toepassingen in een eenvoudige oplossing bij elkaar: de Apple iPhone en Yuki Boekhouden. Waarom de iPhone? De iPhone biedt toegang tot internet, camera en zeer eenvoudige software distributie. Yuki is helemaal ingericht om vanuit een gescand document een boekhouding te maken. Je stelt één keer de inloggegevens in op de iPhone voor jouw eigen administratie.

Bonnetjes sturen naar Yuki boekhouding

Als je een bonnetje naar Yuki wilt sturen, maak je hiervan een foto en verstuur je dat naar Yuki. Yuki doet daarna de rest zoals dat ook bij de andere documenten gebeurt: het bonnetje wordt door de Yuki systemen herkend en verwerkt en gecontroleerd door de Yuki Backoffice boekhouders.
Mocht je echt een op scannen toegespitste app zoeken dan bevelen wij CamScanner van harte aan. Het resultaat kun je dan e-mailen naar jouw domein in Yuki.

Toegang tot de gehele boekhouding via de iPhone

Je kunt niet alleen een bonnetje sturen naar jouw Yuki boekhouding, maar ook alle informatie raadplegen via de iPhone: Yuki is gratis beschikbaar op de iPhone. Dat betekent dat je elk document elke relatie elk financieel overzicht en alle banksaldi via de iPhone kunt bekijken.
  • Omzet en kosten bekijken
  • Bankrekeningen raadplegen en doorzoeken
  • Omzet- en inkooplijst opvragen
  • Adressen uit het Yuki adresboek opzoeken
  • Communiceren met Yuki
  • Je e-mail raadplegen
  • Je Yuki agenda raadplegen
  • Taken raadplegen

Waar moet je rekening mee houden?

• Snelheid van de verbinding als je geen wireless verbinding hebt en kosten van mobiel datagebruik.
  • Kwaliteit van de foto is minder dan die van een scan, zeker met de oudere iPhone versies.
  • Zorg dat de inloggegevens zijn vastgelegd.
  • Zorg dat je kunt e-mailen op jouw iPhone.
  • Zorg dat je iPhone beveiligd is met een pincode. Yuki bewaart namelijk de inloggegevens van de boekhouding op de telefoon!

Enkele scherm voorbeelden