Yuki en Silverfin

Over Silverfin
Silverfin is op korte tijd uitgegroeid tot een stevige speler en reikt reeds meer dan 100 accountantskantoren dé oplossing aan voor hun vaak complex en statisch rapporteringsproces. Hun visie: het rapporteringsproces vereenvoudigen en het geloof dat accountants evolueren naar hands-on bedrijfsadviseurs.

Hoe Silverfin koppelen met Yuki
Stap 1: Log in op getsilverfin.com.
Stap 2: In het startscherm heb je rechtsboven de mogelijkheid om Yuki te linken met Silverfin. Hier dien je ook de bedrijfsgegevens te vervolledigen.

Stap 3: Silverfin zal achter een Synchronisatie referentie vragen, hier dien je de API-sleutel uit Yuki in te vullen. Hoe je deze sleutel vindt kan je lezen op deze pagina.

Stap 4:  Klik op de startpagina op je administratie. Je zal nu een scherm zien met de laatste acties van de administratie, inclusief de bedrijfsgegevens die nog aangepast kunnen worden. Rechts Bovenaan vind je de knop ‘Sync nu’.

Proficiat, Silverfin en Yuki zijn gekoppeld!