Yuki en Syneton

Admin-IS en Admin-Consult
Voor gebruikers van Admin-IS en Admin-Consult is het sinds versie 6.5 of hoger mogelijk om de verkoopfacturen te exporteren naar het Belgische UBL-formaat "E-FFF".

Om dit in te stellen dien je in Admin-IS of Admin-Consult naar het hoofdribbon “Home” te gaan. Vervolgens kies je daar voor “Configuratie” en ga je naar de Facturatie.
Binnen het menu dat zich opent heb je de optie om “Voor elke factuur een E-FFF document maken” aan te vinken. Deze instelling heeft geen invloed op reeds bestaande facturen en is dus alleen op nieuwe facturen van toepassing.

Wanneer je nadien naar “Exporteren” gaat heb je daar een knop om facturen op te slaan in het E-FFF formaat. Hierbij kan je dan ook een bestandslocatie opgeven, waarbij je ervoor kan kiezen om de bestanden eerst lokaal op je computer op te slaan, of rechtstreeks te plaatsen in de Dropbox folder of Google Drive dat gelinkt is met jouw Yuki domein.

Bekijk ook zeker de video van Syneton die je nog eens door alle stappen brengt in dit proces.

Voor meer informatie kan je ook steeds de website van Syneton raadplegen.