Yuki en Teamleader

Verkoopfacturen vanuit Teamleader automatisch in Yuki
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen die werkt met deze koppeling is dit mogelijk.

Hoe werkt de koppeling?
De koppeling is een diepgaande integratie waarmee alle facturen en klantgegevens automatisch vanuit Teamleader worden geboekt in de online Yuki boekhouding. Daarnaast worden de betalingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd. Wanneer een factuur betaald wordt in Yuki, verandert de status in Teamleader ook naar ”Betaald”. Op deze manier automatiseer je het gehele facturatieproces.

Hoe leg je de koppeling?
Stap1: Bij het inloggen klik je rechts bovenaan op jouw naam, vervolgens ga je naar de Teamleader Marketplace.

In het menu dat je te zien krijgt kies je links voor "Boekhouding" en vervolgens voor "Yuki".

Vervolgens vul je de Administratie-ID en API-sleutel vanuit je Yuki domein in. Waar je deze gegevens kan ophalen vind je op deze pagina. Ook vul je de begindatum in vanaf wanneer je verkoopfacturen doorgestuurd moeten worden.
Wanneer je ten slotte klikt op "Administratie verbinden" heb je de koppeling succesvol gelegd!
Nadien zie je onderstaand scherm en kan je hier je grootboekrekeningen en automatische synchronisatie instellen.

Proficiat, de koppeling tussen Teamleader en Yuki werd succesvol gelegd!

Yuki factuur

Deze koppeling maakt gebruik van de module "Yuki factuur". Die moet dus op voorhand geactiveerd worden in de Yuki Store.