Archief

Het archief is de plaats waar Yuki al haar documenten opslaat in overzichtelijke kaften. De bovenste plank is voor al je documenten die relevant zijn voor je boekhouding. Daar bekijkt de backoffice ook welke documenten er nog verwerkt moeten worden. In de rijen daaronder kun je zelf documenten archiveren, bijvoorbeeld verzekeringspolissen, akten, correspondentie etc. Zo heb je een compleet digitaal archief in Yuki tot je beschikking. De belangrijkste functies van het archief:


De archiefkast


Dit is de standaard indeling van je archief. Je kunt deze ook bekijken als lijst of in een tagcloud. Elke kaft heeft een onderverdeling in tabbladen. Je kan zelf kaften en tabbladen toevoegen. Daarnaast kan je ook het archief voor een bepaald jaar opvragen of documenten zoeken op onderwerp, datum, relatie etc.

Recent bekeken
Dit overzicht toont een lijst van documenten die je onlangs nog bekeken hebt. Handig voor als je een document nogmaals wil opvragen.

Nieuwsberichten
Bij een document kun je aangeven dat het om een (intern) nieuwsbericht gaat. Als je een document zo markeert, komt het in deze lijst terecht. Gebruik dat voor interne mededelingen aan gebruikers, procedures of andere zaken die je bij iedere gebruiker onder de aandacht wenst te brengen.

Scan/upload batches
Dit overzicht toont je wanneer bepaalde personen welke documenten hebben aangeleverd en wat daar de status van is: zijn ze al verwerkt door de backoffice of staan ze nog in behandeling.

Digitale post
Dit is het overzicht dat toont welke documenten van buitenaf (via e-mail of Dropbox) in het archief terecht gekomen zijn. Controleer hier of alle documenten wel bedoeld zijn voor je administratie. Meer ...
 
Verwijderde documenten
Als je een document weggooit, wordt het in de prullenbak geplaatst. Hier kun je zien welke documenten wanneer en door wie verwijderd werden. In bepaalde gevallen kun je het document hier terughalen.

Exporteren
Wil je een kopie van je archief ook buiten Yuki bewaren, vraag dan hier een export aan. Alle documenten worden dan in een Zip file gezet, zodat je deze kunt downloaden. Je krijgt een mailtje als het zip bestand klaar is (binnen 24 uur).

Comments