Yuki Suite

Om gebruik te maken van de Yuki Suite, heb je een webservice toegangscode  van het portaal nodig. Deze voeg je toe in de Caseware Connector.

Portaal webservice toegangscode

De code vind je door in het hoofdscherm van het portaal te klikken op 'Instellingen'. Vervolgens klik je op 'webservices'.
Indien er nog nooit gebruik is gemaakt van de portaal webservice toegangscode, moet je de code genereren. Dit doe je door op de knop '+' te klikken.

Let op!
Indien er al een toegangscode is ingevuld, controleer dan eerst of deze niet wordt gebruikt. Als je opnieuw op de knop '+' klikt, verandert namelijk de toegangscode.