Contract opzeggen

Voor de eigenaar van een domein is het mogelijk om direct vanuit het domein of een administratie het contract op te zeggen door op de desbetreffende knop te klikken. Wanneer je dit bevestigt, kun je met ingang van de volgende maand je domein niet meer benaderen en geen nieuwe transacties in de boekhouding meer laten verwerken. Wanneer je meer dan één administratie hebt en je blijft een actieve administratie behouden kun je de inactieve administratie nog wel inzien, maar hiervoor niets meer uploaden. Wanneer je maar één administratie hebt, kun je na opzegging met ingang van de volgende maand de administratie ook niet meer inzien.