Document

Het document vormt de basis voor de administratie. Documenten zijn geklasseerd in het digitale archief in kaften en tabbladen en eventueel Dossiers. Yuki kent er nog een Type document aan toe zoals "Standaard", "Aankoopfactuur", "Rekeninguittreksel", etc. De gebruiker kan ook zelf nog tags toewijzen aan een document.
Een document kan volgend bestandstype zijn: .pdf .jpg .png .docx .xlsx .csv etc. Files groter dan 5 MB of van type .ppt .mov dus presentaties, beeld en audio worden afgeraden, maar wel ondersteund. Te grote files kunnen de verwerking verstoren of vertragen.

Document Edit Screen

Vanuit dit documentscherm zijn er veel bewerkingen mogelijk. De knoppenbalk boven het document activeert de bewerkingen of acties. Door met de muis boven het icoon te zweven verschijnt de toelichting (tooltip). Let op, niet alle iconen worden bij elk document of elke gebruiker getoond. Ze zijn afhankelijk van het documenttype, rechten en bestandstype.

Icoon        Actie

-

Nieuw document uploaden, Bewerken document informatie.

Verplaats document naar een andere Kaft of Tabblad
http://help.yuki.nl/documents/archief/document/journaalpostToon de details van de boeking (journaalpost) en de eventuele factuurregels. In dit scherm kan een factuur ook naar UBL worden geëxporteerd.

Document types
Volgende document types kan je in Yuki terugvinden:
 Aankoopfactuur
 Verkoopfactuur
 Diverse post
 Financieel importbestand
 Bankafschrift
 Kas importbestand
 Kasafschrift
 Btw document
 Declaratie
 Standaard document
 Loonfiche