Domein beheren

Hoe kan ik mijn domein beheren?

Het beheren van het domein betekent het wijzigen van instellingen die de functionaliteit in de software beïnvloeden. Dit kan betrekking hebben op boekhoudkundige zaken of beveiliging en rechten. Onder 'mijn domein' kun je diverse instellingen wijzigen.

Verwijderen domein

Je kunt een domein niet verwijderen om bijvoorbeeld opnieuw te beginnen. De domeinnaam zal niet meer gebruikt kunnen worden en zal een nieuwe moeten worden. Door documenten te exporteren en in het nieuwe domein opnieuw op te laden kun je documenten overzetten. Ze moeten dan wel opnieuw betaald worden.

Administraties en Gebruikers

In het hoofdscherm kunnen nieuwe administraties worden aangemaakt, administraties worden gewijzigd en kunnen gebruikers worden toegevoegd.

Mijn Domein menu balk

Persoonlijk
Mijn profiel
Voorkeuren
E-mailaccounts
Belastingdienst
Monitor
Mijn domein
Berichten
Landen & valuta
Tags & afdelingen
Rechtenmatrix
Financiële krant
MAR
Prijslijsten
Factureren
Herinnering
Btw-percentages

Administraties

Dit is het overzicht van de in dit domein opgenomen administraties. Door op de naam te klikken, kom je in het scherm met de gegevens van de administratie en kunnen diverse instellingen en gegevens over de administratie worden gewijzigd.

Gebruikers met toegang tot dit domein