Hardware en software eisen

Vraag

Zijn er bepaalde hardware en/of software eisen aan het gebruik van Yuki?

Antwoord

Voor het scannen van documenten wordt door Yuki aanbevolen om een HP scanner te gebruiken of ten minste een scanner die WIA ondersteund. Deze scanners worden door Yuki direct aangestuurd. Een andere scanner werkt eveneens goed maar de gescande documenten kunnen dan niet via de scanwizard aangeleverd worden (bijvoorbeeld via Uploaden).

Voor een PC geldt minimaal besturingssysteem Windows XP of Windows Vista en de Internet browser Internet Explorer 11.0. Yuki werkt eveneens op Apple maar deze ondersteunt geen directe scanner aansturing. Voor de Apple gebruikers wordt Chrome aangeraden maar ook Firefox en Safari worden ondersteund.

Zie ook

Document naar Yuki sturen en in het archief opslaan
Lijst met ondersteunde scanners
Document scan richtlijnen
Uploaden