Hoe begin ik met Yuki

Bedrijfsprofiel aanvullen

Voordat de ondernemer daadwerkelijk met Yuki kan beginnen, vragen wij een aantal gegevens in te voeren. Mocht dit nog niet in orde zijn, kijk dan even hier: Bedrijfsprofiel aanvullen. Hieronder volgt een uitleg over de volgende onderwerpen:

Om de boekhouding bij te houden, is het belangrijk dat de nodige documenten (zoals facturen en bankafschriften) aangeleverd worden aan Yuki. Dit kan op volgende manieren
Klik hiervoor in de navigatiebalk op "Y" (Yuki Postbus) en kies vervolgens één van de opties.

Voor meer uitleg over het scannen, mailen en uploaden, zie ook: Scannen, uploaden of mailen van documenten

Het Archief

In het digitale archief worden alle documenten gecentreerd.

Je persoonlijke instellingen aanpassen

In jouw eigen Yuki domein kun je je instellingen aanpassen.

Subpagina''s (1): Gebruikers en rollen in Yuki