Hoe maak ik een nieuwe werknemer aan?

Aanmaken nieuwe werknemer

Je kunt in Yuki gebruikers en werknemers aanmaken. Werknemers kunnen wel gebruikers zijn maar gebruikers zijn niet altijd werknemers. Werknemers zijn ook Contactpersoon

Een persoon die als werknemer is aangemaakt, zorgt ervoor dat onderstaande zaken mogelijk zijn:
  • je kunt documenten alleen zichtbaar maken voor alle werknemers
  • werknemers koppelen aan individuele documenten zoals een beoordeling bijvoorbeeld
  • verzuim en vakantie van werknemers onder de agenda kan worden geregistreerd en gerapporteerd
  • de rekening courant personeel hiermee kan worden bijgehouden voor bonnetjes die door personeel zijn betaald

Hoe maak ik de werknemers aan?

• Klik op de bol Personeel
  • Klik op Nieuw
Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen

Een relatie wordt werknemer doordat het een relatie van type Persoon is en deze persoon aan het bedrijf gekoppeld is dat de administratie van het domein is. Als een persoon werknemer is; wordt de Tab 'Werknemer' beschikbaar