Navigeren binnen Yuki

Bovenaan je scherm zie je de belangrijkste schakel voor te werken binnen Yuki: De nagivatiebalk.

De navigatiebalk heeft 4 hoofdfuncties:
  1. Het domein menu, aan de linkerkant
  2. Het module menu, te bereiken via de moduleknop :
  3. De zoekbalk
  4. Het persoonlijke account menu
De modulebalk

De knoppen die je daar ziet, zijn afhankelijk van je rechten en van de opties die in je domein geactiveerd zijn.
De balk kan er als volgt uitzien:

De knoppen staan elk voor een module binnen Yuki.
  Startscherm
  Yuki Postbus-Bol voor het aanleveren van documenten en communicatie met backoffice
  De Archief-bol, waarin alle documenten worden gearchiveerd, ook de niet-financiële
  De boekhouding. Hier vind je o.a. je bedrijfsmonitor, het overzicht 'Omzet en Kosten', 'Bezittingen en schulden', de lijst met openstaande facturen etc.
  De Bank-bol. Dit geeft je een overzicht van al je bankrekeningen en credit cards met de transacties die daarop geboekt zijn
  De Verkoop-bol module. Bekijk de geboekte facturen, of maak je eigen facturen hier aan.
  De Aankoop-bol. Hier vind je het overzicht van al je inkopen, leveranciers, facturen in behandeling  en onbetaalde facturen
  De Personeel-bol. Overzicht van alle medewerkers, relevante documenten, zoals hun salarisstroken, declaraties en afwezigheid.
  De Relatie-bol. Al je klanten, leveranciers, medewerkers en overige relaties op één plek.
  Dossiers-bol of projecten. Dossiers zijn een manier om informatie te bundelen. In dossiers kun je documenten, financiële transacties, taken etc bundelen.Dit is een bijkomende module en dient geactiveerd te worden in de Yuki-store

Mail: Haal jouw zakelijke mail binnen en koppel deze aan klanten, leveranciers of medewerkers
  Bedrijfsagenda, urenregistratie en taken voor het opzetten van eenvoudige workflow.
  Aan de hand van de zoekfunctie kan je zoeken op een woord, bedrag of datum. De getoonde resultaten zullen variëren van relaties, documenten, transacties, dossiers, taken, grootboekrekeningen etc.