Postbus

De postbus in Yuki is het communicatiecentrum tussen de gebruikers en de backoffice. Je bereikt de postbus via de navigatiebalk met het icoon van Yuki of via het Inbox icoon. Het is de centrale plaats voor het aanleveren van documenten en banktransacties, voor het stellen van vragen en om te kijken of er nog zaken zijn die de aandacht van de ondernemer vereisen. 


Aanleveren van documenten en transacties.
Je kan op diverse manieren de zaken aanleveren die nodig zijn voor het voeren van je boekhouding. 
Communicatie
Via de postbus verloopt ook de belangrijkste online communicatie tussen gebruikers en backoffice. Zo kunnen er vragen gesteld worden aan de boekhouder of aan de gebruiker voor bv. extra inlichtingen.

Ook de backoffice gebruikt de postbus om vragen aan jou te stellen of mededelingen te doen. Bijvoorbeeld indien er bijkomende informatie vereist is om de factuur te kunnen boeken, zal de backoffice hierover een vraag aan de ondernemer stellen via de postbus. De ondernemer kan deze vraag dan eenvoudig oppakken, het document bekijken en vervolgens een korte toelichting geven.

Meer over het stellen en beantwoorden van vragen lees je hier

Aandachtspunten
Het Yuki platform houdt voortdurend in de gaten of bepaalde onderdelen van de boekhouding of administratie aandacht nodig hebben. Zo wordt er gekeken of er ontbrekende facturen zijn of de aanlevering van de bank extra aandacht nodig heeft. Alsook kan er een overzicht geraadpleegd worden van niet verwerkte documenten. Deze lijst is voor de ondernemers zodat zij de nodige nodige acties hiervoor kunnen ondernemen en enkel zij hebben de mogelijkheid om deze weg te werken. Meer informatie kan op volgende pagina worden teruggevonden.Formulieren
Hier vind je diverse standaardformulieren die het eenvoudiger kunnen maken om bepaalde informatie of documenten aan te leveren ter verwerking door de backoffice.Om te voorkomen dat de onkostendeclaratie van werknemers op papier moet worden aangeleverd kan de onkostendeclaratie ook direct worden ingevuld in een digitaal formulier.
Comments