Terms&Translations

Terms & Translations

Hier worden alle vertalingen centraal beheerd.
Binnen het mechanisme van de vertaling is ook de link naar de help pagina's opgenomen in deze Yuki Help.

Aanmaken links naar Help pagina

Dat werkt als volgt:
  • Klik op + om een nieuwe term aan te maken
    • Er wordt een nieuwe term voorbereid met de start TRM. Vul deze aan met help{aspxnaam zonder aspx}
    • De "aspx" kan je vinden door, in Internet Explorer, op je rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor 'Eigenschappen'. Bij het onderdeel "Adres (URL)" zie je de link en neem je over wat vlak voor 'aspx' staat.
  • Vul bij de Nederlandse taal de volledige URL in naar de betreffende pagina in de Yuki Help (help.yuki.nl/)
    • ! Let op: Als je een pagina in de Yuki Help verplaatst door deze onder een ander topic te 'hangen', wijzigt de verwijzing en werkt deze help naar dit topic niet meer.
  • Vul bij de Engelse verwijzing een . in of dezelfde URL.
De pagina verwijzing wordt actief als ? in de rechterbovenhoek van een scherm na de eerst volgende nieuwe batch.

Voorbeeld:

De aspx is OCRMatchRules.aspx