Handleiding partners

Op deze pagina kan je de meest recente handleiding van Yuki voor accountants terugvinden. Gezien de continue aanpassingen in Yuki, kan het zijn dat de huidige handleiding waarmee je werkt, gedateerd is. Hier kan je dus de meest recente versie raadplegen of downloaden.

Gebruik deze handleiding om medewerkers wegwijs te maken in Yuki, of gewoon om zelf nog eens alles op te frissen. Veel zaken staan high-level in de handleiding, en worden in deze Help verder en meer uitgebreid toegelicht. Hiervoor staan er slimme links in de (digitale) handleiding, waardoor je soms enkel hoeft te klikken om meer info te bekomen.

Jullie input is steeds welkom, voor aanpassingen of tips, gelieve te mailen naar info@yuki.be.

Veel leesplezier!
Ċ
Onbekende gebruiker,
4 apr. 2017 02:40