Training I

Wat heb je nodig?

• Laptop: minimaal 1900 x 1200 lijnen (full HD): voor een laptop is meestal 1900 bij 1080 reeds voldoende, best één per persoon te voorzien voor de training, en indien mogelijk een cijferklavier.

De lunch wordt door ons voorzien.

Waar parkeer je?

• Parking Rijnkaai - Rijnkaai 150 - 2000 Antwerpen (goedkoopste en dichtste bij)
  • Q-Park Antwerpen Godefriduskaai - Zeevaartstraat 11, 2000 Antwerpen

Welk dossier neem je mee?
  • How-To-Yuki: We doorlopen samen een voorbereid demo/test dossier waarin u de eerste stappen kan zetten. We bekijken de nodige basisinstellingen, boeken enkele facturen en financiële transacties.

• Bereid een dossier per persoon voor (zie hieronder hetgeen u best voorbereidt): selecteer best een aantal bedrijven binnen uw cliënteel. Dit dossier kan worden opgestart in de training, zoniet heeft u reeds het nodige voorbereid om nadien vlot te kunnen werken.

Welke bestanden neem ik mee?

Gelieve dit bij te hebben op stick, computer of via remote desktop:

• Aan- en verkoopfacturen:
    • PDF (1 factuur per PDF):
    • JPEG
    • Scan kwaliteit van de documenten: Kleur en 300 dpi
  • Bankbestanden:
    • Coda
    • CSV