Yuki factuur

Online facturen aanmaken en versturen met Yuki Factuur


Facturen maken met Yuki is eenvoudig, snel en overzichtelijk. Je kan met Yuki Factuur jouw facturen digitaal aanmaken en aan klanten versturen. Na het versturen worden de facturen direct in de boekhouding verwerkt, zijn terug te vinden in het digitale Yuki archief en Btw wordt automatisch voor je geboekt. 

Online factureren met Yuki scheelt je ook een hoop tijd en kan je zelfs extra geld opleveren. Met Yuki Factuur ben je namelijk volledig in controle van je facturatieproces door o.a. geautomatiseerd herinneringen en aanmaningen te versturen. Hiernaast worden digitale facturen- en herinneringen vaak ook sneller betaald.
Yuki Factuur is geschikt voor iedere ondernemer of onderneming die regelmatig verkoopfacturen aanmaakt en factureert aan klanten.


 
Eigen huisstijl / lay-out verkoopfactuur
In de facturatiemodule kan je werken met verschillende factuur lay-outs. Zo kan je jouw eigen huisstijl gebruiken. De lay-out bepaalt hoe de factuur eruit ziet, welke gegevens erop worden afgedrukt, waar het adresblok komt te staan en wat er in de begeleidende mail komt te staan. Dit instellen kan je via de factuurinstellingen.

Versturen per e-mail of post
Je kan per klant aangeven of de factuur per email of per post verstuurd moet worden. Zo kan je zoveel mogelijk facturen via e-mail versturen en hoef je enkel de klanten waarvan je geen emailadres hebt nog een papieren factuur te sturen.

Herhaalde / periodieke facturen
Wanneer je regelmatig dezelfde verkoopfactuur naar een klant stuurt, kan je de optie "herhaalde facturen" gebruiken in Yuki. Wanneer het weer tijd is voor een nieuwe factuur, wordt deze dan automatisch klaargezet. Dit is handig voor bijvoorbeeld abonnementen of huurcontracten.


Webservices
Het is ook mogelijk om de Yuki verkoopmodule te gebruiken in samenwerking met een ander pakket. Meer informatie hierover lees je op deze pagina.


Zie ook:
Comments